PensioenPerfect
Frank Middelhoek portret

Frank A. Middelhoek

Frank Middelhoek LinkedIn profile

famiddelhoek@pensioenperfect.nl

Ik kom uit een ‘exact’ nest, met wiskundig geschoolde mensen om me heen. Waar we niet zomaar zaken voor waar aannemen, maar berekenen en beredeneren wat juist is. Ik ben mijn werkzame leven begonnen bij één van de grote Nederlandse verzekeraars. En door mijn grote interesse in mens én techniek heb ik me al meteen thuis gevoeld in het pensioenvak.

Als adviseur c.q. bestuurder van zowel werkgevers, werknemers, ondernemingsraden als pensioenfondsen heb ik langjarige ervaring opgedaan en de pensioenmaterie van alle kanten bekeken en benaderd. In deze rollen heb ik de conclusie moeten trekken dat uitvoerders grote moeite hebben om hun kerntaken als administrateur goed uit te voeren, waardoor de geleverde informatie maar al te vaak onjuist, onvolledig of achterhaald was. Daardoor voelde ik de noodzaak om deze output zelf te controleren en dat kan alleen maar als je de beschikking hebt over een goede pensioenadministratie met een simulatiemogelijkheid. Vanuit de overtuiging, dat de belangen van werkgever en werknemer leading moeten zijn, ben ik samen met mijn broer Martin PensioenPerfect gaan ontwikkelen.

Ik ben binnen PensioenPerfect verantwoordelijk voor de analyse van de bestaande werkprocessen van de pensioenuitvoerder én haar klanten. Ik implementeer bij de uitvoerder de herorganisatie van techniek en diensten om de aangepaste werkprocessen optimaal voor haar klanten te laten verlopen.


Hein Brat portret

Hein C. Brat

Hein Brat LinkedIn profile

hcbrat@pensioenperfect.nl

Van huis uit heb ik altijd een grote affiniteit gehad met exacte vakken. Als logisch gevolg ben ik Informatica gaan studeren in Delft en heb deze studie afgerond in 1995. Het willen winnen als team is iets wat mij motiveert. Niet alleen in werk maar ook privé. Rugby en Kyokushinkai karate zijn mijn sporten. Rugby is als team met elkaar hard werken aan resultaten waarbij je met elkaar moet kunnen vieren maar ook tegenslagen moet kunnen incasseren. Niet piepen maar eerlijk zijn en opstaan als je gevallen bent. Zoek het eerst bij je zelf niet gelijk bij de ander.

Ooit begonnen als project manager heb ik sindsdien vele management rollen mogen vervullen zowel nationaal als internationaal. Daarbij heb ik heel bewust gekozen om in verschillende soorten posities (klant, leverancier, consultant) ervaring op te bouwen.

In 2007 heb ik de Financial Service industrie betreden via een dienstverband bij Nationale Nederlanden. Daar heb ik de vele facetten van Verzekeren en met name Pensioenen mogen meemaken en leren. Later die kennis meegenomen naar Bitbrains die hosting in de FS industry als core business had. Via die rol kennis gemaakt met Frank Middelhoek en zo later in contact gekomen met PensioenPerfect. Een prachtige oplossing waar ik in geloof net als in de mede eigenaren van Pensioen Perfect.

Ik ben binnen PensioenPerfect verantwoordelijk voor samenwerking met andere partijen en Nieuw Business, daarnaast zal ik sturend zijn in de daadwerkelijke executie van de projecten/programma’s die we gaan doen.


Martin Middelhoek portret

Martin G. Middelhoek

Martin Middelhoek LinkedIn profile

mgmiddelhoek@pensioenperfect.nl

Modellering is één van mijn belangrijkste expertises: in 1992 ben ik gepromoveerd op basis van het proefschrift "The Identification of Analytical Device Models". Daarnaast heb ik een aantal patenten op mijn naam staan. Na mijn studie aan de Technische Universiteit Delft heb ik voor verschillende grote internationale bedrijven gewerkt, waaronder Philips en IBM. Daarnaast was ik in 1998 initiatiefnemer en medeoprichter van Systematic Design b.v., een bedrijf dat veel van de grote elektronica-multinationals tot haar klantenkring mocht rekenen.

Ik ben binnen PensioenPerfect verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het beheer van de PensioenPerfect webapplicatie. Tevens ben ik verantwoordelijk voor de modellering van de pensioenregelingen.

NB: Als u belangstelling hebt voor de manier waarop ik werk, bezoek dan mijn website: middelhoek.com.